CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

6.12.09

Vanda Nampak Ceria


Kaler vanda ni terang bangat dalam cahaya jam 11 pagi ni..... kaler terang giler *pinjam suku-kata bahasa anaknda...hehe*

Jadi....postkan lagi gambar okid ni...... saje untuk cuci2 mata tengok kelainan gambaran okid bila diambik gambarnya pada waktu yang berbeza.... lagi ceria vanda ni dalam suasana nak masuk tengahari nih *plus plus kaler bunganya yang original makin pekat dari hari ke hari....berbeza dengan masa mula2 kembang kaler pucat sikit* :D


8 comments:

sot said...

Sungguh lawa Vanda oren ini di sinari suria pukul 11. Nikmat mana lagikah yang hendak kita dustakan? Hebat ciptaan Allah. Alhamdulillah.

ima said...

wah!!! memang berbeza ye kak...nampak lebih terang dan menyerlah...cantikkkk sangat.

fzi said...

memang lawa kan pa... :))
mama suka... alhamdulillah....

fzi said...

Ima...
Tu la...akak dah dua tiga ari duk bertangguh nak buat snapshot baru sebab makin ari makin nampak pekat gler kaler dia...kena pulak time ambik gambar tu nak masuk tengahari, lagi nampak ori kalernya macam kat luar... :)

mamamin said...

salam fzi,
adeh!! rasa terlalu lama x jenguk fzi
harap fzi dan keluarga didalam sihat walafiat ye..
maaf sgt, mamamin x ingat link fzi yang mane satu.. ini pun klik dari blog e-na..
mamamin x reti nak tukar link fzi tu kepada "fzi" <<-- kalau macam ni baru saya reti nak cari.

fzi said...

Wsalam mamamin...
haha...biasa la tu...kadang entri masuk bertindan2 dalam dashboard tak terkejar kita nak ikut sume blog kwn2 blogger...hehe
niway tq mamamin sempat singgah jengok blog kita nih..sume kami alhamdulillah sihat walafiat..cuma anak2 tengah demam peksa.. :)

Shida said...

wahh...banyak koleksi vanda akak yee...

fzi said...

Shida...
sume koleksi lama2...ada yang beli cuttingnya, ada yang kawan kasi... :)