CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

18.1.11

Wajah baru di Seri Orkid


"Woahh... kaler 'Pandangan kasih' la Ma..." 
Anak2 kalau jumpa kaler plum plum canggini selalu usik saya, kata... cam kaler blog Pandangan Kasih saya tu... hehe

Mini Cattleya yang muncul kali ni, festaim posing kat Seri Orkid. At-last bebunga gak dia... dulu tanam pakai cutting je. Tak brape pasti beli cutting nya dulu kat mana, rasa2 kalu tak kat nurseri Vani mungkin kat Taman Orkid Lake Garden.. boleh jadi dan kalu tak silap.. :)

Kaler nya boleh tahan chantek, nampak sweet je.... alhamdulillah syukur... Naik semangat nih! Mintak2 memana yang lain, yang belom mau kluar bunga tu akan ikut jejak langkah yang sama.... aminn   :)