CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

26.1.11

Mokara Merah yang jelita...

Macam biasa, masa buat laluan lepas keluar masuk keta je lah time nak menyinggah tengok okid pun. Kalu harap waktu lain nak kluar suka2, takde lah saya kluar sangat. Tu sebab kawan cum jiran2 pun payah nak tengok kelibat saya dekat laman kecualilah time keluar masuk antar anak tu je... Kalu nak betul2 nampak fzi kat laman, hah tu mesti masa duk saing berkebun ngan tuan Sot, weekend... heheh  

Suka pulak dongak tengok okid Mokara Merah ni... Nampak kaler dia makin hari makin pekat... makin hari makin jelita... suka tengok... jadi dengan rasa gumbiranya, terpaksa lah letak lagi snap-shot yang hari tu.. :)

...psttt.... sila abaikan kaler kayu pergola kat belakang mokara tu ya, dah sizen kaler... nampak lah kureng cantek sikit bila jadi background mokara tu... nanti nak kena suh anak bujang selek balik pakai ICI ... :)