CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

14.5.10

Dua Kuntum Mini Cattleya



Assalamualaikum....

Hepi rasa sebab esok weekend....Selamat berhujung minggu ya semua... hepi bersantai bersama keluarga terchenta... :)

Kali ini nak tunjuk Mini Cattleya yang sering mencuri hati saya...suka tengok sebab penampilannya selalu je nampak manis....sweetttt sangat! :)

Semasa nak buat posting yang lalu, sebenarnya saya dah nampak cattleya yang satu ni. Tapi kesian nak ambik gambar dia waktu tu yang kelihatan betul2 lencun, tertunduk je sedih... tak sampai hati pulak nak snap gambar... huhu
Ok bila tak hujan petang ni, saya kuar jap tadi ambik snapshot...dan ini lah dia....comel kan!

Dulu saya letak bawah pergola, tapi bila dah nampak semak sangat pasu2 okid kat situ terus alih masuk bawah umah okid. Tak nak tunggu sampai kena sound kat big boss baru nak alih...hihi... Dah sedia maklum kalu tak dialihkan mahunya ada yang akan terantuk kepala time lalu-lalang dekat pergola tu... :))