CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

22.2.10

Vanda Yang Tak Letih



Ohh rajin sungguh vanda yang satu ni keluar bunga.... baru je hari tu habis bunganya, terus keluar lagi bud baru.... memang tak tau penat.... harap2 kesuburannya dapat terus bertahan.... jangan terencat tiba2 sudah.... lagipun saya tidaklah pressure sangat pokoknya untuk bersambung2 produce bunga. Takde buh baja yang heavy sangat pun, selain dari baja kerang, hanya siram pokoknya dengan air beras je secara berterusan dua tiga hari sekali.... Agaknya sejukkk akar2nya bila dapat supplement air beras tu.... satu lagi mungkin dia duduk kat tempat yang betul2 kena dengan citarasa... heheh