CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

21.11.09

Okid Yang Masih Bertahan

Terhibur tengok okid vanda maroon yang masih kekal jelita ni.... :))
Pusing2 laman, balik2 terserempak dengan dia lagi.... ok lah ambik lah gambar dia lagi, istimewanya gambar kali ini dah berbunga penuh satu tangkai.....cerah ceria kaler.... :)
Begitu juga dengan okid labah2 ni..... terpaksa di snap kan lagi sekali gambarnya sebab banyak kali sangat duk buat lalu-lintas dekat2 dia.... heheh

4 comments:

jom makan said...

salam fzi,dah lama x kesini,harap2 sehat bersama anak2 yg bercuti n suami,terubat hati bila baca n3 fzi tentang orkid ni,skrg musim ujan,saya suka mengintai dibalik tingkap,tgk orkid yang basah kuyup kena ujan...

fzi said...

Wsalam jom makan...
Timakasih sudi singgah... :)
Alhamdulillah kabar baik...anak yang no.3 je termasuk dalam list cuti sekolah... yang no.2 tengah SPM sekarang ni dan yang sulung bizi dengan 2nd sem nya... :)

Itulah... boleh kata kat sume tempat hujan sekarang ni...musim... yang lebih serius nya kat belah2 pantai timur....
Special request dari saya, post la snapshot okid kat umah tu sama...nak la tumpang tengok.. :))

Shida said...

Cantiknya pemandangan. Agaknya kalau saya dtg ke rumah akak, tak mau balik....

fzi said...

Shida....
Tq.... masalahnya bila shida nak datang ni.... raya puasa hari tu dah lepas ni nak masuk raya haji pulak...hehe
e-mail akak ya kalu jadi nak mari... :))

fzi.pkasih@gmail.com